Gym for Life 2016

IMG_0951Jentene på show- og oppvisningstroppen 13 år og eldre har avsluttet en turnsesong utenom det vanlige. De har fått delta på et stort nasjonalt arrangement, Gym for Life Norge i Stokke, som handler om mer enn bare de 3 minuttene de hadde med oppvisning.  Samhold og samarbeid, idrettsglede og mestringsglede har stått i fokus, samtidig som jente har fått utfordret seg og utviklet seg.

Gymnastene og trener Malin Celius Oshaug har fått med seg god erfaring, inspirasjon og mange ideer for neste års turnår. Årets oppvisningskonkurranse hafde blant annet besøk av nasjonale tropper fra Sverige og Danmark. Disse troppene har gymnaster som trener like mye som en toppidrettsutøvere, og har et meget høyt nivå. Jentene høstet mye skryt for sitt program, og mange var imponert over kvaliteten og nivået på programmet tross kun 1 time trening i uka. Jentene hentet hjem en fantastisk 3. plass! 

I 2017 vil det bli arranger World Gym for Life på Stokke, Landsturnstevne i Haugesund og Kretsturnstevne for Ungdom i Nordland, noe som gir mange muligheter for en den samme troppen sesongen 2016-2017.

IMG_0947