1. info HØST 2016

Timefordelingen i gymsalen ved Hadsel vgs avd. Melbu og i turnrommet i Hoppensprett Melbu er klar. Grunnet færre tilgjengelige timer i gymsalen, har vi måttet tenke nytt og partiene har utviklet sitt innhold. Informasjon om treningstider, innhold, trenere og priser på partiene vil bli lagt ut på hjemmesiden 29. august.

Vi har da gleden av å melde at fra den 31. august vil det bli mulig å melde seg på høstens partier på internett. Det vil bli lagt link på hjemmesiden, som også vil bli delt på vår facebookside. «Først til mølla» prinsippet gjelder da det er begrenset med plasser. Ventelister blir eventuelt satt opp.

Om man ikke får til å melde seg på via internett, vil vi være i gymsalen ved Hadsel Videregående avdeling Melbu den 1. september kl 17:00-18:30.

Oppstart for treningene vil da bli 5. september.

Oppsummert:
29. august –> informasjon om treningene legges ut
31. august –> mulig å melde seg på via internett.
1. september –> mulig å melde seg på i Gymsalen, men det kan være fullt
5. september –> TRENINGSSTART!