KM 2017

Kretsmesterskap 2017 i grenene turn kvinner og turn menn er ferdig. Foreningen var i år representert med 11 gymnaster i 6 forskjellige aldersklasser. Alle gymnastene gjennomførte en god konkurranse, og vi viser at vi kan være med å hevde oss i turnmiljøet i Nordland. 

Selv om turn er en individuel idrett, tar vi med oss at laget tok med seg fire pallplasseringer hjem. Johan Fjeld, Sivert Åsbakk og Tina Oshaug sto nest øverst på pallen og Matilde Reinsnes en fin tredjeplass. Selv om det ikke er så mange deltagere i de eldste klassene er det alikevel imponerende prestasjoner som blir levert etter mange time trening. 

Neste konkurranse for gymnastene er Nord Norsk Mesterskap siste helga i April. En kjempeturnfest som vil ha 250 deltagere. 

Fullstendige resultatlister fra KM finner dere på linken: http://live.sporteventsystems.se/Score/WebScore/336