Damene på Nordlandsstevne

I helgen arrangerer B&OI-turn, i samarbeid med Nordland GTK, Nordlandsstevne i Stordalshallen i Bodø. Stevnet samler 150 voksne gymnaster til en flott turnfest med oppvisning og mye sosial morro. Stevnet har lang tradisjon i Nordland. 

Fra Melbo TF er det 8 damer som har tatt turen over fjorden for å delta på stevnet. De deltar på en stor fellesoppvisning. Dette vil si at de turner et program som de har øvd på gjennom hele vinteren, som de nå setter i sammen og turner felles. Tema for årets fellesprogram er «Spøkelse». 

23. juni reiser den samme troppen til Landsturnstevnet i Haugesund hvor antall gymnaster mangedobles med gymnaster fra hele landet. Foreningen er stolt over å kunne være representert på slike arenaer. Allerede fra høsten 2017 starter de opp igjen med trening mot stevner i 2018. Et større mål er verdens største turnfest, Gymnastrada, som i 2019 arrangeres i Østerrike. De ønsker fler velkommen på trening til høsten! 

Her er en liten videosnutt fra dagens trening:​