POP UP WORKSHOP!

Sjekk ut arrangementet på facebook!
Vi oppfordrer alle, både turnere og andre, til å hive seg med på denne POP-UP Workshopen med TONY TRAN OG ANTERO HEIN.

Partnerarbeid/partnering 

Passer for alle. Nedre aldersgrense 7 år. Gratis adgang. Ingen forhåndspåmelding. Ingen øvre aldersgrense.  

Fredag 24. September. Ønsker vi velkommen til en gratis workshop i partnerarbeid.

Lyst til å lære bevegelse en profesjonell danser? Workshopen gir deltakerne redskaper for å utvikle bevegelse i samspill med hverandre. Vi vil fokusere på kontaktimprovisasjon og partnerarbeid med bevissthet rundt løft, fart og aktivt bruk av momentum. Etter hvert vil vi bevege oss inn i et mer fysisk bevegelsesspråk som består av tekniske løft, akrobatiske elementer og gulvarbeid. Målet er å mestre det å ta risiko, bygge tillit og kommunisere godt med hverandre. Du kan delta alene eller sammen med noen. Man trenger ikke å kunne mye før man melder seg på. 

Instruktører er de Oslo baserte danserne Tony Tran og Antero Hein som er aktuelle med Norgesturné i høst på sin forestilling makt og avmakt. 

Workshopen tilpasses deltakerne i forhold til fysikk, vanskelighetsgrad og fokus.

Spørsmål kan rettes til 93430011, Nanna Berntsen, produsent Dansearena nord

Vel møtt! Hilsen Dansearena nord, Melbo Turnforening og Melbu Drill

——–

25.september kl.19.00 spilles forestillingen «Makt og avmakt» av Tony Tran og Antero Hein på Hurtigrutens hus.

Mer om forestillinga kan leses på: http://baredans.no/makt-og-avmakt/

Og facebook: http://www.facebook.com/events/883997871757132/?fref=ts

Litt info om instruktørene:                                                                                                   

Tony Tran er utdannet ved Spin Off Forstudium i Dans og Kunsthøgskolen i Oslo. Han har jobbet som frilansdansekunstner med base i Oslo siden 2012. Foruten å ha jobbet som utøver for flere norske koreografere, skaper han sine egne prosjekter i samarbeid med andre kunstnere. Hans verk har hittil blitt vist på forskjellige arenaer og spillesteder i Norge, Sverige, Island og Nederland. Tony har tidligere gitt workshop i gulvarbeid og partnering på Danseakademiet GG, Den Kulturelle Skolesekken i Vestfold og Kramhusid i Reykjavik. 

Finsksvenske Antero Hein er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo. I 2013 startet han Hein Creations, hvor han arbeider med film og fotografi gjennom dans og kunst. Han er en aktiv frilansdanser med base i Oslo. Han grunnla parkour-gruppen “TiP” i 2006, som nå designer parkour-parker i Sverige, holder treninger og workshops og deltar i eventer, filmer og reklamer. Antero har undervist bla. på Norges Dansehøyskole, Oslo Danseseminar, Rønningen folkehøykole, Schous kulturskole og Open Look festival in St. Petersburg.