Gymlek på Stokmarknes!

Etter mange henvendelser fra småbarnsfamilier på Stokmarknes ønsker vi å starte et Gymlektilbud for barn født i 2012 og 2013 på Stokmarknes. Vi er da på jakt etter én eller flere som kan være trener(-e) for denne gruppen. Det krever ingen forkunnskap, det vil bli gitt god og grundig opplæring fra en av våre dyktige instruktører.

Gymlek er et aktivitetskonsept tilpasset barn i alderen 4-5 år. Konseptet er tilrettelagt for allsidig lek og læring. Barna får utfordre kroppen sin gjennom lek med ball, utfordringer i hinderløyper, enkel bevegelse til musikk, samarbeid med andre barn, regellek og mye mye mer. Inkludert i dette er grunnleggende gymnastiske elementer som rulle, hodestående, hjul og mer hvis barna ønsker det.

Vi søker derfor en voksen eller en ungdom som kan tenke seg til å bli trener for dette partiet! Ta kontakt på facebook! eller e-post. Du trenger ikke kunne rulle eller stå på hode selv ; )

Vi håper på å kunne starte opp aktivitet fra uke 2 i 2018.