Ungdomsstevne på Rognan

I helgen er Ungdomsstevnet rullet i gang, denne gangen på Rognan. Workshops, sosiale aktiviteter, oppvisning og bankett står på programmet. Det viser seg at etter en fantastisk oppstart av ungdomsstevne i Nordland på Melbu i fjor, er det blitt en viktig samlingsarena for ungdom i turnmiljøet da det er hele 13 klubber representert på stevnet!

Melbo stiller med 19 gymnaster på årets stevne. De skal blant annet fremføre programmet de har jobbet med i hele vinter og våren. Et spenstig program hvor de får vist frem sine gymnastiske kunstner og evner til å samarbeide.

Vi ønsker dem masse lykke til på Rognan og håper de får en flott opplevelse!

Lagene som deltar er fra Melbu, Stamsund, Mo i Rana, Kabelvåg, Ballstad, Bodø, Sørvågen, Rognan, Sortland, Blest, Ballangen, Mosjøen og Sandessjøen.