Klubbkonkurranse 2018

21 jenter og 5 gutter i alderen 6-13 år har i dag vært med på mangekamp i apparatturn under dagens klubbkonkurranse i gymsalen på Melbu. Plassen i hallen er begrenset, noe som gjør at vi måtte rigge om halvveis i konkurransen, men tross det har vi klart å gjennomføre en fin konkurranse både for publikum og utøverne. Det er fint å kunne få vist frem det vi øver på i gymsalen, da vi ikke får med oss disse apparatene i Vesterålshallen.

De fleste gymnastene var med på konkurranse for første gang, og har med det fått kjenne på nerver, mestringsglede, samhold og fått kjennskap til hva en turnkonkurranse er. Dette tar vi med oss inn i den videre treningen mot andre konkurranser og samlinger vi skal ha i årene fremover.

Klubbmestere

Gutter Rekrutt – Mathias Hermansen Rask

Klasse 1 – Vetle Steffensen

Takk til alle som har hjulpet til med rigging, kafé, publikum, utøvere, trenere og alle som var der. «Grunnlaget legges i gym og turn!»