Påmelding – Kretsturnstevne for Barn 2019

Årets stevne for barn i alderen 6-12 år er på Andenes helgen 25. – 26. mai

Vi har et mål om at flest mulig skal få reise på dette stevne, da det er en stor opplevelse og et samlingspunkt for turnere i denne aldersgruppen fra Lofoten, Vesterålen og Ofoten.

I år kan dere melde på digitalt ved å klikke //HER!

OBS! I påmeldingsskjema vil det stå kr 0,-. Se informasjon under avsnitt kostnad for betalingsinformasjon!

PÅMELDINGSFRIST ER 26. april 2019. 

Kostnad
Deltakeravgift for stevnet er av arrangør satt til kr 700,- pr gymnast. Dette dekker for våre turnere deltagelse, overnatting, alle måltider, reiseledere og transport. Betaling gjøres på Vipps #16284 eller til vår konto 4570.14.66733 merket med gymnastens navn. Frist 26. april.

Reiseledere og trenere
Vi trenger minst 2 reiseledere pr tropp som følger barna hele helgen pr parti, ber om at dere melder dere i påmeldingsskjema. Foreningen dekker kostnader for reiseledere.

På tur har vi også med oss mange erfarne trenere og representanter fra styret. Vi skal sammen med reiselederne gjøre alt vi kan for at deres barn skal få en god opplevelse når de reiser på stevne. For mange er det kanskje første gang de skal sove borte fra hjemmet, og vi skal gjennom samarbeid med dere foreldre sørge for at det skal bra.

Reise
Reisen til stevnet vil gå med felles buss (valgfritt). Avreise vil være lørdags morgen klokken 07:30. Hjemreise søndag ca 14:30, ankomst Melbu ca 17:00.

Oppvisning!
Søndag klokken 11:00 er det foreningsoppvisninger. Her håper vi at flest mulig tar turen for å støtte gymnastene fra foreningen i deres oppvisning. Det er også veldig hyggelig å se på hva de andre turnforeningene viser frem.

Mat
Vi har inkludert lunsj begge dager, middag/bankett lørdag og frokost søndag i vår deltakeravgift. Det må registreres i påmeldingsskjema om barnet deres har allergier som vi må ta hensyn til. Det vil for de barna som ønsker det mulighet til å besøke kiosk eller butikk. Vi anbefaler at barna ikke får med mer lommepenger enn de selv klarer å håndtere.

Bekledning
Til defilering skal alle ha Melbo TF genser og svart bukse. Om det er kaldt har vi jakke under og strømpebukse/stillongs.
Oppvisningsantrekk er foreningens turndrakt og tights for jentene og guttene skal ha mørkeblå shorts og foreningens t-skjorte.

All bekledning blir det salg av på Turnsportens dag!

 

Mer detaljert info blir sendt ut snarlig etter påmeldingsfristen til de som melder seg på 🙂