Oppfordring – gjør et godt valg

Det er fort gjort å ta fatt på iPaden og handle digitalt hos de store nettbutikkene i disse dager, men vi må tenke oss om. Vi må ikke glemme de som er der for idretten og kulturlivet på Melbu og i Hadsel. De støtter oss og de gir til oss når vi trenger sponsormidler eller bidrag til lotteri og arrangementer. De som lager julestemning i aleén, de som bidrar til fest under sommer Melbu, de som skaper lokal verdier og gjør at vi har et sentrum. Ja, vi snakker om de lokale butikkene, bedriftene og ikke minst personene som står på for å gi oss muligheten til å handle det vi trenger lokalt.

Er det noe du trenger eller ønsker, ta kontakt med de lokale bedriftene og butikkene. Sjekk ut Markedsgata, du vil bli overrasket over alt du faktisk kan handle lokalt. Og i disse dager får du det du trenger levert på døra fra de aller fleste bedriftene, og om de ikke leverer er det mange frivillige som er behjelpelig med handling.

Melbo Turnforening takker for all støtten vi har fått som gjør at vi kan tilby fysisk aktivitet og en sosial arena for barn, ungdom og voksne gjennom våre 114 år som forening. Vi oppfordrer til å ta et ekstra godt valg og handle det du trenger lokalt slik at vi fortsatt kan spørre om gevinster, støtte og hjelp til vår aktivitet og arrangementer i fremtiden.