Vinnere påskelotteri 2021

Her er oversikt over alle vinnere av årets påskelotteri. Vi takker alle loddtakere for bidraget.

• Merete Fredriksen• Samir Moghadam• Ronny Johansen• Astri Brun Rask• Leah Walle-Johnsen• Endre Kristiansen• Therese Svendsen• Cathrine Hope Asbjørnsen• Paula Korsgård• Trine Hogseth• Randi Mossling• Bitten Olsen• Kristin Albrigtsen• Unn Vollan/ Gulla og Jens Thomas Aronsen• Gøril Tidslevold• Tine Mette Brun• Agniezcka  Szeliga• Anne Lise Rønning• Jan Steffensen• Kate Haugen• Siv Dagny Aasvik• Bjørg Pettersen• Anna Martinsen• Sten Håvard Johannessen• Jonathan Jespersen• Evy Arntzen• Berit Mediå• Maiken Sandberg Vestgård• Ronan Lorentzen• Bodil Breivik• May Andersen• Anne Kirsti Bystuen• Wenke Bakken• Wenche Jakobsen• Stine Remen• Margareth Vottestad• Jann Tore Johansen• Une Hanekamhaug• Fredrikke • Yonatan• Ragnhild Stikholmen• Jelena Gerasimova• Camilla Bjørk• Fam. Schultz Åsbakk• Wenche Svestad• Heidi Sivertsen• Ella Celius Oshaug• Alexander Karlsen Martinsen• Laila Robertsen• Odd Oshaug• Audhild Fjølstad• Ida Dahl• Samsam Aden • Else Marie (Tine Nordrum)• Viktor Tørfoss• Brit Reinholdtsen x 2

Alle vinnerne er/blir kontaktet. 

Vi takker alle som har solgt lodd, og så klart alle som har kjøpt lodd og støttet oss.

God påske fra alle oss i Melbo Turnforening