Instruktører

Vi har leid inn et fint knippe instruktører som skal holde Workshops under #ungdomsstevne2k17. I tillegg har vi lokale instruktører på bootcamp og i bassenget.

Her er en presentasjon av de tilreisende turninstruktørene:

Thomas Westermann Thomas

18 år gammel og kommer i fra Namsos. Er veldig nøyaktig i sitt arbeid og en meget god og tydelig instruktør i trampett og tumbling

Har vært gymnast siden 2005. Og har konkurrert nasjonalt i troppsgymnastikk de siste 2 årene. Han har trenererfaring fra noen ulike samlinger, samt at han går idrettsfaglinja i Namsos, hvor han har hatt en god del undervisning. Hovedsakelig turn, men også i andre idretter.

Tok trampettsikringskurs høsten 2016.

Espen Kjølstad espen

16 år gammel og kommer fra Skage. Er målbevisst og sta som gymnast og gir seg aldri før elementene sitter. Noe som også smitter over i hans rolle som instruktør.

Han har drevet med ulike idretter, men har de siste 2 årene konkurrert kun i troppsgymnastikk på nasjonalt nivå. Trener ulike grupper for Namsos turnforening, og har deltatt som instruktør på ulike samlinger.

Tok trampettsikringskurs høsten 2016.

Ove Ditløv

17 år gammel og kommer fra Tunnsjø, Lierne. Er morsom og behjelpelig med alt. Selv om han startet på turn for 1,5 år siden har han klart å komme seg på et høyt nasjonalt nivå i trampett. Har vært trener i 1 år for ulike grupper, og stortrives som instruktør.

Har vært trener på 2 samlinger tidligere, samt at han har deltatt på noen landslagssamlinger som gymnast. Noe som har kommet godt med i hans instruktørrolle.

Tok trampettsikringskurs høsten 2016.

Sander Behrns Sander 2

17 år gammel og kommer fra Namsos. Veldig sosial og aktiv gymnast. Går overens med alle uansett alder eller bakgrunn. Har vært gymnast i 11 år, og instruktør i 3 år. Har konkurrert i troppsgymnastikk i 2 år for Beitstad turn. Har også deltatt på noen landslagssamlinger, som kommer godt med når han er instruktør.

Tok trampettsikringskurs høsten 2016.

 

Lars Lervik lars1

28 år og kommer fra Beitstad. Har vært gymnast i over 20 år, og instruktør i 13 år. Har deltatt på en rekke samlinger som gymnast og trener, både i Norge og Danmark. Har erfaring som trener fra ulike breddeparti, opp til gymnaster på nasjonalt nivå. Hadde 2 gymnaster med på landslaget i Teamgym-EM 2014, hvor det ble sølv og bronse. Har erfaring som arrangør og trener på samlinger. Jobber også som basistrener for Olympiatoppen Midt-Norge.

Har trampettsikringskurs og er sertifisert Trener 1. Har også bestått trener 1 kurset i Danmark, som har fokus på trampett og tumbling.

 

Johan Grunnan Lilja Johan

20 år og kommer fra Namsos. Har 10 års erfaring med turn og vært instruktør i fem år. Har sikringskurs i trampett. Har vært instruktør på flere samlinger, blant annet splitt jr 2017 som akrobatikk-instruktør.

 

 

Sigrid Benum Nygård Sigrid

28 år fra Beitstad. Vært instruktør siden 2000, er nå trener for en ungdomsgruppe og en rekruttgruppe. Sitter i NTGTK som ungdomskontakt og har grunnlagt Splitt. Har ansvar for gjennomføring av SPLITT – en trener og treningssamling for ungdommer og voksne fra 13 år – 100 år hvert år. Har vært instruktør på flere samlinger og nå sist akrobatikkinstruktør på splitt junior sammen med Johan.  Tidligere jobbet som basistrener for Olympiatoppen Midt – Norge.

Har trampettsikringskurs og er sertifisert Trener 1. Har også bestått trener 1 kurset i Danmark, som har fokus på trampett og tumbling. Er også kurslærer i gymlek, IG og salto.